JP-Zebravinken Mengeling

JP-Zebravinken Mengeling is een gevarieerd en hoogwaardig mengsel wat speciaal is samengesteld voor Zebravinken maar ook zeer geschikt voor andere Australische Prachtvinken. Het is ontwikkeld door Jan Pastoor – een ervaren en zeer succesvolle Zebravinkenkweker. Zijn doelstelling was een hoogwaardig en gevarieerd kwaliteitsmengsel te creëren met een 100% opname door de vogels. Het uiteindelijke mengsel bevat een betere kwaliteit witzaad, gele panis, Rode panis, Japanse milet, La Plata milet, Witte milet en Gele milet – alleen verse, zaden worden gebruikt!

Dit kwaliteitsmengsel wordt inmiddels door vele (Zebravinken)kwekers het hele jaar door tot volle tevredenheid gevoerd waarbij de reactie steevast zeer positief zijn. De stelling dat de vogels er wel bij varen wordt daarmee bevestigd. Met de opname van 100% bespaar je ook nog eens enorm op de voerkosten. Er wordt dan immers aanzienlijk minder voer weggegooid.

Naast de zeer goede opname is het voor de kweek,tijdens de voorbereiding op de tt’s of in de rustperiode een perfect basismengsel. Jonge vogels zullen er tijdens de kweek erg goed van groeien en vogels die standaard gevoerd worden met het JP mengsel zitten doorgaans zeer vol in het vlees (zonder te vervetten).

Door deze eigenschappen is dit mengsel ideaal voor de serieuze kwekers van Zebravinken, Gouldamadines en andere (Australische)Prachtvinken.Eivoer

JP-Ei-voer is zacht en fijn wat door de fijne structuur uitermate geschikt is voor Zebravinken en andere Tropen. Door de toevoeging van honing en fruitsiroop wordt het maximaal opgenomen.

Overige voer en vogelgerelateerde artikelen

Naast ons voer en ei-voer hebben wij altijd Universeel voer en schelpenzand beschikbaar tegen zeer concurrerende prijzen en op aanvraag ook Papagaaien, kanarie, valkparkieten, grote parkieten voer !


Prijzen

JP-Zebravinken Mengeling
20 kilo € 21,00

JP Ei-voer
5 kilo € 20,00
10 kilo € 30,00
20 kilo € 55,00


Verkrijgbaarheid

Slaats Dierenvoeders B.V. is de distributeur van JP-Zebravinken Mengeling en daardoor bijna overal (tegen een aangepaste winkelprijs) verkrijgbaar. Vraag er naar bij uw voerleverancier. Afhalen in Steenwijksmoer is ook altijd mogelijk. Afhalen tijdens de grotere zebra– en vogelevenementen en thuis bezorgen alléén na overleg. Voor meer informatie kunt u ons bellen of mailen.